Фотосесія для майбутнього актора

Відверто люблю нові і нестандартні завдання у фотографії. Нещодавно до нас у гості навідався юний гість з Італії Marco Colombini з цікавою пропозицією створити для нього портретну фотосесію для вступу у театральну школу у Римі. Справді однією з умов вступу в престижну театральну школу є наявність професійної фотосесії, яка б розкривала артистичну натуру майбутніх театралів. Тому в даному випадку успіх сесії залежав не тільки від фотографа, а й від самої моделі.

Кажуть дітей та підлітків фотографувати важко. Переконався що не завжди. Наша фотосесія тривала на одному диханні. За час зйомок ми експериментували зі світлом, образами, та й врешті зупинилися на спортивному образі, який для Marco є достатньо близький, адже в повсякденному житті той захоплюється футболом. В котре переконуюся що успіх фотосесії часто-густу залежить не лишень від фізичних параметрів моделі, алей від її внутрішнього світу, інтелекту, світогляду. Як недивно але зовнішність в певній мірі здатна передати стан душі. Тому працювати з Marco було цікаво, і той темп, який він задав на знімальному майданчику інколи навіть вибивав фотографа з колії.

Хоча зйомки сумарно тривали приблизно 4 годин, а потім ще день на обробку та ретушування світлин, результатом обидві сторони задоволені. Сподіваюся це не остання фотосесія з Marco Colombini.

 

Portrait of the future artist 4, автор — Yaroslav Baran на 500px.com

 

Portrait of the future artist 2, автор — Yaroslav Baran на 500px.com

 

Portrait of the future artist 3, автор — Yaroslav Baran на 500px.com

 

Portrait of the future artist 1, автор — Yaroslav Baran на 500px.com

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *