Знову залізнична тематика #підтримайзалізницю та інші проекти

4 листопада відзначаємо День Залізничника. Цього року так склалося, що для залізнична тематика була особливо широко представлена в наших роботах. Тому не випадково минулого тижня оголосили фото флешмоб для фотографів під назвою «Підтримай залізницю». Проте на цьому наша участь в залізничній тематиці не завершується і варто згадати про проект «Слідами Легендарної вузькоколійки Верхнє Синьовидне – Мальмансталь». Отож далі про ці події

Флешмоб «Підтримай залізницю»

Його умови дуже прості. Якщо ви фотограф і у вас є колекція світлин на залізничну тематику – публікуємо їх у соцмережах з хештегом #підтримайзалізницю. Наша команда уже тиждень вправляється у цьому і підтримка нам від колег буде не зайвою. Світлини, які будемо принаймні на Фейсбуці знаходити під вказаним хештегом, будемо публікувати на сторінці «Про фото на ЯрекФОТО» та на сторінці «Блог любителів потягів», яка також підтримала цей флешмоб.

Проект «Слідами легендарної вузькоколійки Верхнє Синьовидне – Мальмансталь»

Ну і цього тижня завершився ще один грандіозний і цікавий проект до якого був також причетні ми з ЯрекФОТО. Протягом півроку ми постійно долучалися до команди експерті проекту karpatytur.info для створення контенту про вищезгадану вузькоколійку, а також для створення краєзнавчого фільму на дану тематику.

Фільм уже пройшов апробацію по декількох презентаціях і кульмінація відбулася 19 жовтня у Львові на львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності Львів ТурЕКСПО 2021. Ну що ж як і обіцяли 4 листопада на День Залізничника робимо он-лайн прем’єру стрічки, яку можна буле переглянути на каналі «Блог туриста», а також тут у нас на сторінці.

Насправді це були неймовірні моменти, які передбачали багато подорожей по Карпатах. Море світлин і море вражень залишилося у нашої команди. Сподіваємося що наша скромна участь додасть наснаги цьому проекту з популяризації індустріальних туристичних пам’яток карпатського регіону.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *